🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
80. Михаил
Здравейте! Английският кокер шпаньол подходящ ли е за отглеждане в апартамент? Жилището е голямо. Също така податливи ли са на дресировка? Приблизително колко пъти трябва да се разхожда на ден, тъй като пише, че са доста енергични? Благодаря предварително!
79. д-р БауБау
До 78. Таня Бончева - ако вземете кученцето, докато е все още "бебе" е малко вероятно да имате проблем с тяхното разбирателство. Ще е нужен период на адаптация в началото, но с времето ще свикнат. Проблем би било, ако вземете кучето вече израснало и с изградени навици. Тогава сприятеляването им би било по-трудно. Важно е след като вземете новият домашен любимец да продължите да обръщате същото внимание и на БОК, тъй като те усещат това и също изпитват ревност, колкото и странно да звучи.
78. Таня Бончева
Здравейте. Искан да купя Кокер шпаньол за сина ми /10 г./. Живеем в къще с голям двор и имаме голямо женско куче порода ,,Българско овчарско куче'' на 8 г. Притеснявам се, че голямото куче няма да приеме добре малкото кученце. Дали времето ще помогне за това голямото куче да приеме малкото и да не го нарани.
77. д-р БауБау
До 75,76. - на тази възраст кучето преминава в групата на възрастните и има голяма вероятност да са т.нар. шипове или тепърва развиващ се артрит, които водят до подобен тип схващания. Добре е да се направи рентгенова снимка, с която ще се докажат или отхвърлят тези диагнози. Също така е добре да се проверят и околоаналните жлези, ако не са проверявани скоро.
76.
Масажирам мускулите докато се възстанови но това се повтаря през няколко месеца къде е проблема
loading...