🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
26. 26
Здравейте! Ние също искаме да си вземем кученце. Живеем също в къща с двор, но не си търсим куче, което да живее на двора. Кученцето само ще се разхожда от време на време в двора, а иначе ще си живее вътре в къщата.Бих искала, ако е възможно да ни препоръчате порода, тъй като на нас всички породи ни се струват прекрасни и не можем да решим. Благодарим Ви предварително за отговора!
25. д-р БауБау
До 24. Кирилова - при положение, че кучето ще бъде в двор бихме посъветвали да вземете немска овчарка - добри пазачи, верни и предани към своите стопани, ще се чувства чудесно в къща с двор. Податливи са и на обучение.
24. Кирилова
Здравейте! Искаме да си вземем кученце, но не можем да решим коя е подходящата порода за нас. Живеем в къща с двор , в малък град и понякога ще се налага кученцето да остава само, тъй като аз съм на училище, с родителите ми на работа. Разгледахме информацията за няколко породи, но не знаем коя ще е най-подходяща. Ще се радваме да ни помогнете с избора на породата.
23. д-р БауБау
До 22. Н.Н.К - за тези условия, които сте описали най-подходящи биха били голдън или лабрадор.
22. Н.Н.К
Здравейте! Със семейството ми искаме да си вземем кученце, но се двоумим между няколко породи. Живеем в къща с двор където кучето ще може да се разхожда свободно. Ще се налага да остава от време на време само, тъй като понякога се случва да няма никой у дома. Двоумим се между следните породи: сголдън ретривър или лабрадор, пекинез, коли (шотландска овчарка). Бих искала, ако е възможно да ни дадете съвет как да постъпим и коя порода е най-подходяща?
loading...