🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
23. д-р БауБау
До 22. Borisova22 - бихме Ви посъветвали да потърсите и второ мнение! При положение, че продължава да повръща е необходимо да се направят пълни изследвания (ако не са направени), които да включат освен кръвна картина и ехограф, с което да се огледат добре вътрешните органи, предвид възрастта на кученцето и най-вече панкреаса! Затопляйте повече храната му (ако давате друга освен гранули), тъй като на тази възраст обонянието започва доста да отслабва и понякога също е един от факторите за отказ от храна. Храненето сега трябва да бъде диетиично - има специални лечебни храни, както гранулирани така и консерви, които са точно за подобни храносмилателни проблеми. Успех!
22. Borisova22
Здравейте, имаме куче порода сърнист пинчер около 10кг, вече на 14 години или може би повече. Преди месец започна да повръща, спря да яде за няколко дни, беше на системи, след това се възстанови за известно време, но от седмица насам повръщането започна отново. Ветеринарният лекар каза,че е обострен гастрит, но не е предписал никакво лечение. Като цяло е жизнен, с намален апетит и повръща по 2-3 пъти на ден. Може ли да ни посъветвате нещо? Благодаря предварително!
21. д-р БауБау
До 20. Елена - опитайте да смените храната, с която го храните и вечерята му да не бъде по-късно от 19 - 20 часа. Добре е сега в този период, в който стомаха очевидно е раздразнен да преминете към по-диетично лечебно хранене. На пазара се предлагат специални гранули/консерви за кучета точно с храносмилателни проблеми. Ако проблема не отшуми и след смяна на храната, е добре да се види от ветеринар.
20. Елена
Здравейте, имаме лабрадор, който често повръща ,но повръщането се случва винаги през ноща. Повръщаното е жълтеникаво и слузесто.Моля, дайте ми съвет. Живеем в дълбоката провинция и тука няма как да го изследвам.!
19. д-р БауБау
До 18. Януш Христов - съветваме Ви да се направи тест за Парвовироза и то колкото се може по-скоро! Не отлагайте!
loading...