🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
60. Иви
Ани кучето ви роди ли? и как мина всичко?
59. Ани
Здравейте моето кученце е смеска между пинчер и чихуахуа тя забременя на 29.12.19 обаче беше заплодена от куче, което беше по-голямо от нея! Посъветвахме се със ветеринар и понеже се притеснихме дали няма да има проблем при раждането, дали раждането секцио е добър вариант?
58. Ирена
Здравейте! Имам чихуа-мини пинчерка, преди няколко часа роди 2 кученца третото умря. Вмомента е 3:40 и кучето е неспокойно, диша учестено и постоянно се озърта, хапна малко и пие често вода. Та..притеснява ме тежкото често дишане.. Посъветвайте ме моля ви.. В този час няма как да звънна на ветеринар.
57. Гергана
Ужас! Лори, съжалявам много за кученцето ви, дори и да ме плюете после ще изкажа моето мнение. За мен е безотговорно вашето поведение като стопанин.Забелязали сте изтеченията на кучката ви преди раждането, поне от обща култура нещо не ви ли светна че това не е нормално и да я заведете на ветеринар? Опитали сте да и помогнете, браво, но ние като стопани трябва да вземаме решения за любимците си, заедно с рисковете и последиците от тях. Да почиват в мир душиците! По - добре ще е да не продължавам ????
56. Aleks
днес е 64 ден на моята кучка отсрештата с мшкия и вече 2дена не се храни само лежи и се облизва и от време скимти не знам какво да правия
loading...