🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
107. КОЗИ РОГ
Хора, не правете тази ГОЛЯМА грешка....КАНГАЛА е една от най-древните породи в света....това е машина за убиване...вълкодав без милост .....почти не се дресира.Той решава сам....ще унищожи всичко (имат много висок праг на болка) за да ви защити, а един ден може да убие и вас,или друг член на семейството ви.Той не е за домашно отглеждане...той е с огромна енергия,иска много движение защото иначе става разрушителен.Мястото му е в планините .....той е създаден да пази стадата.Той е единствената овчарка в света,която не се дресира за тази работа.....той знае какво да прави.НЕПРЕДСКАЗУЕМ.....ще нападне когото и когато си поиска(щом е решил че това е заплаха)..... и не можете да го спрете.Още по- опасен става,( ако се страхува от вас (а той не е страхлив)Хитър...със светкавични рефлекси...със феноменална преценка за лоши и агресивни хора.Ако стои вързан, се озлобява до лудост.ПОВЯРВАЙТЕ МИ....това е много опасно и ревниво куче.За него няма препятствия..движи се като валяк.Прескача 2.50м ограда...като котка е. Разказвам ви това от личен опит..свидетел съм как 90кг.кангал едва не уби собственика си..който спокойно си шофираше джипа.Видях как убива вълк ....трябваха му 15 секунди.Знаете ли как това куче се води на ветеринар?(забрави)Ако ТОЙ реши, никакъв намордник няма да помогне.На по-малко от 6-7метра до мен не може да стои човек.Моят кангал е вече 80кг.на 5г.и става все по-опасен.Познавам други собственици на кангали ,имат същите проблеми...един се наложи да го застрелят.Не слушайте продавачите на кангали,те просто искат да ги продадат.Да вземеш такова куче, е чудовищен риск и отговорност.Това куче трябва да се забрани в България.
106. Мария
До сега съм имала 9 хъскита и 1 немска овчарка, но реших да си взема бебе кангал, но е много страхливо. До сега не ми се е случвало, живяло е в една конна база, и не и срещало хора. Как да го приспособя към мен и семейството ми
105. Стефан
Здравейте, имам момък, който след седмица става на 8 месеца. До сега в продължение на 7 години гледах източноевропейски овчарки. До скоро смятах, че това са истинските кучета. Но момъкът промени мнението ми. Истинско предизвикателство е. Качвам снимки на различни месеци възраст. Започнаха да ме съветват да намаля храната, за да не се бил изкривил. Вслушах се в досегашният си опит. Много храна, много движение и много любов. Струваше ми се абсурдно в периода на интензивен растеж да намалявам храната.
104. Мирослав
Здравейте,имам Кангал на 6м. за първи път го изведох на разходка и стана фал.Разходката беше по асфалт като на моменти бягахме около 50м.Вечерта нищо му нямаше на сутринта лежи скимти лявата лапа отдолу и колянната става са възпалени и куца. Лапата я намазах с йодасепт и спадна но ставата остава подута.Моля дайте съвет.
103.
Искам да си купя две кучета
loading...