🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
11. д-р БауБау
До 10. маги - едва ли се дължи на недостиг в храната на нещо. Проблема по-скоро е поведенчески. Подобен тип поведения се наблюдават обикновено, когато кучето остава за по-дълго време само.
10. маги
Немската ни овчарка от време на време ближе металната мрежа на двора. Все едно е полята с някакво лакомство. Моля за коментар. Какво липсва в храната за да го компенсира така?
9. д-р БауБау
До 8. - причините могат да бъдат много, ако близането е постоянно е добре да се види от ветеринар, тъй като е твърде вероятно кучето да има сърбеж от даден фактор, който да води и до честото близане.
8.
Кучето ми постоянно се ближе, не мен, а себе си. И понеже спи при мен и по някой път започва да се ближе в 5часа, както сега и това става много досадно. Та въпросът ми е от какво се дължи това?
7. д-р БауБау
До 6. Стефан - едва ли е поради тази причина, не е проблем стига да няма крем по краката, който кучето да оближе и да получи стомашно-чревно разстройство. Кучетата не изпитват толкова силно липсата на сол, както е при хората. Поведението му е по-скоро на психологично ниво и търсене на внимание, особено ако остава за дълго само у дома.
loading...