🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
129.
Здравейте имам дакелче на 4 месеца оставям вратата на балкона отворена когато ни няма в къщи ходе навън,когато сме в нас пикае на килима понякога не го и разбираме кога е пишнал това ме вбесява.Когато той си пожелае пикае на вън.
128. Елена
Моля зя помощ.Кученцето ми не иска да се разхожда навън.То е на 3 месеца .Дългокосместо чихуахуа е.Аз живея в апартамент и не мога да го извеждам много често.Когато го изведа го пускам на земята,то се свива и не иска да помръдне.Какво да правя?
127. Миглена
И ние имаме проблем с хигиенните навици на кучето ни.Имаме лабрасор на 3 месеца и още от много малък му взехме пелени за вкъщи.Живеем в къща,пишка и навън,но и нкъщи.Махнахме пелената,но започна да пикае навсякъде,тотален протест.Не знам дали не е късно да го учим да ходи само навън,при положение,че до сега е имало и пелена вкъщи.Моля,дайте съвет как да го научим на ходи до тоалетна само навън?Дали не закъсняхме?На 3 месеца може ла да го превъзпитаме и как точно?Брагодаря!
126.
Моито кученце е прекалено малко и не му дават на вън
125. Младен
Здрайте имам Джак Ръсел на 3 месеца доста често се изхожда по 4 5 пъти на ден и вечер по 2,3 всяка вечер го извеждам по 15 20мин и не иска да свърши работа само вкъщи помощ
loading...