🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
18.
Здравей те става 2 дена си взех едно малко кученце от приятел и е на 2м и 30 но това кученце беше свободно нито вързано нищо и става 2 дена го вързах вадя го на разходка с въжето той се дърпа назад и бягя в кучарника си как мога да го науча да ходи с въже или зад мен тоест ще свикнели с мен скоро?
17. Никол
Здравейте. Имам бигъл на една година и 4месеца. Вчера на разходката той се измъкна от нагръдника си и побягна. Едвам го хванахме. Вкъщи изпълнява всички команди, но навън не ми обръща никакво внимание. Помогнете ми!
16. д-р БауБау
До 15. Габриела - съветваме Ви в началото да се опитате да намерите място, което да бъде заградено, за да може да свикне с изпълнение на командите на открито място и едва тогава да го пускате свободно.
15. Габриела
Здраейте! Имам малко голдън ретрийвърче на 4 месеца. Вкъщи изпълнява всичките команди, но навън малко се прави на не чул, но все пак горе долу се справя. Проблема е, че ме е страх да го пусна. В моя квартал няма заградени места, а ако има те са частна собственост. Дори да има куче той започва да си играе с него, но ако не му обърне внимание си тръгва на някъде. Та въпроса ми е как мога да се престраша да го пусна и той да ме слуша?
14. д-р БауБау
До 13. Валентина - всяко куче може да бъде научено с постоянство и търпение. Ако кученцето е под година обучението е сравнително по-лесно, тъй като до тогава са най-податливи на приучването към всякакъв вид команди.
loading...