🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
21. Венеция
Аз също имам малко дакелче на 2м и е голяма скица всеки ден изненада всички в къщи го обожаваме но е голям инат става ли въпрос за тоалетни навици гледа ни в очите и ни показва кой е шефа моля някой да даде съвет
20. д-р БауБау
До 19. - напълно възможно е! :)
19.
Ходих на гости при моя приятелка,която има 4 дакела .При влизането в дома две от тях се втурват към мен и започват да ми ближат краката с часове.От стъпалата до колената.Какво означава това.Имам болки в краката.Дали е ,че усещат това?
18. д-р БауБау
До 17. - вероятно е прекарвал доста врее с Вас и е свикнал в компанията Ви. Може би му е обръщано малко повече внимание от необходимото, в което няма нищо лошо разбира се, но така обикновено се стига и до тези неприятни ситуации, когато останат сами. Това, което бихме посъветвали е да го оставяте само в една стая, когато излизате. И най-важното - не се връщайте малко след като сте го оставили и чуете, че лае. В опит да го успокоите и тогава да направите повторен опит да излезете ще стане по-зле.
17.
Нашият дакел не спира да лае. Остане ли сам лае през цялото време. Дълги разходки, играчки, вода, но остане ли сам...Не знаем вече какво да правим.
loading...