🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
21. Мелиса
Здравейте искам да ви попитам нещо. Преди 4 дни си взех две вълнисти папагалчета,едно от тях нямаше пера на главата и на гърба и на следващата сутрин то дишаше тежко и почина. Кажете ми за ради какво е починало.
20.
Здравйте,от една седмица имах двойка вълнисти папагали но вчера единия почина имаше кръв по клюна си и падна безподвижно незнам защо аязмо но ли е да се задави от ябълка която бях сложила предишния ден
19.
Здравейте, имаме две вълнисти папагалчета от 4 дни. За първи път имаме домашен любимец. Знам, че течението е много опасно за тях. Как да проверявам стаята да изнасям клетката или да я покрия с нещо? Като се има предвид минусовите температури навън.
18.
Здравейте. Моето вълнисто папагалче напоследък повръща храната си и пак я изяжда. Прави го по няколко пъти. Иначе си е енргичен. Защо го прави и има ли сериозна причина за това?
17.
Здр.за паразитите имам въпрос,четох някъде за приличащи на кърлежи,те колко са големи защото клетката на моите папагалчета е в спалнята и там плъзнаха едни едва забележими направо микроскопични,само ги усещаш че те пълзят а почти не ги виждаш но не хапят,и опасни ли са ьа децата .ако е от папагалите как да се утарвем от тези гадинки без да им навредим.благодаря предварително.
loading...