🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
16. Aries
Здравейте, имам въпрос, който довежда до къпането на кучето. Имам хъски което живее в заградено голямо пространство в двора, с опция да влиза в гаража когато вали и й е студено. Заграждението беше затревено и за няма и месец всяка тревичка беше изкоренена и не поникна отново. По време на дъжд мястото се разкалва и кучето се цапа много, цапа и мен когато я извеждам. Не ми е възможно да я къпя след всяка разходка а вярвам не е и полезно. Каква настилка бихте ми препоръчали да потавя в заграждението, за да не се разкалва? Мислех за изкуствена трева, но почистването би ставало по- трудно. Чакъл пък ще наранява лапите на кучето, какъв съвет бихте ми дали?
15. д-р БауБау
До 14. Катерина - може да се къпе, ако се налага. Повече за породата, включително и грижите за хигиената, може да научите тук: http://zoovidove.baubau.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B3%D1%8A%D0%BB
14. Катерина
Има ли нещо специфично при къпане на Бигъл, може ли веднъж месечно да се къпем?Благодаря
13. д-р БауБау
До 10. Наталия - през зимния сезон не е препоръчително къпане по-често от 2 месеца, а през топлия сезон - може да се къпе и веднъж месечно.
12. д-р БауБау
До 9. Фати - опитайте със сухите шампоани, които са под формата на пудра и са идеални за по-студеното време. Има различни разновидности, дори такива предназначени за елиминиране на лоша миризма на козината.
loading...