🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
9. Диана Делчева
Обичам до безкрай животните! Биковете се отглеждат заради коридата, ако я няма и тях няма да ги има.Вкрайна сметка...добре, че я забраниха!
8. Човекомразец
Абе нека има корида,но да заменят животните с...хора.Така ще има "фейър-плей"...
7. Аз
С право се възмущавате от тази трагична и сърцераздираща история, но я си задайте въпроса по колко животни на ден биват убити, за да папкате мършичка? Гадно е да гледаш как "собственика" на въпросният бик го е продал за коридата, но нима е нещо много по-различно да му бъде теглена балтията "хуманно" за да си го изпапкате след това? Малко последователност в хуманността моля, а не само лицемерна състрадателност.
6. zooamigo
Убийство за удоволствие е падение! Иначе всички животни отиват за полза на човека включително храна! Не бъдете крайни по темата, това ви наранява! На мен също ми е жал за бика, но и за стопанина - може би няма друг начин за изхранване. Истината е странно нещо, нали!
5.
Не мога да приема убийството. Независимо над кого и какво. Който убива животни, след време ще убива и хора, затова съм против всякакви убийства. Живота на всяко същество е дар от Бог и само той може да му го отнема.
loading...