Назад до Други

5 невероятни деца, от чието отношение към животните можем да се поучим

Представяме ви 5 вдъхновяващи малчугани, чиято доброта и състрадателност не признават границите, създадени от човешкото общество.

Те се борят с всички сили срещу "законите на възрастните", за да постигнат това, което желаят, а именно - да направят животните щастливи. И ... успяват!

Ето че едни невръстни деца могат да ни послужат за пример, когато става дума за добронамереност и уважение към нашите страдащи четирикраки приятели.

  • 1a и 1b - Това е Кен, който отваря собствен приют за животни, когато е само на 9 годинки. Той кръщава приюта "Happy animals club", което означава "Клуб на щастливите животни".
  • 2a и 2b - Малката Киана решава да продаде всички свои играчки. Цялата сума, която събира от продажбата им, се равнява на 40 долара. Тя дарява средствата на местния приют за животни, като ги слага в картичка с послание:

"Аз продадох своите плюшени животинки, за да могат истинските животни да получат по - добра грижа."

  • 3 - Представяме ви 6-годишното момиченце Елизабет, което успокоява кучето си, преди да отиде на ветеринарен лекар. На него му предстои слагане на инжекция, а малката му стопанка го утешава с думите:

"Всичко ще бъде наред! Ако се държиш смело, аз ще ти подаря една играчка!"

  • 4 - Когато малката Марая научава, че котката й е болна (животното страда от артрит), тя решава да й помогне по някакъв начин. Тогава започва "да й чете" от своята книжка с приказки.
  • 5 - Тифани решава да приюти това теленце, което намира навън под студения дъжд. Родителите й са се опитали, но не са успели да я разубедят.
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...