🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Началната страница

Реклама в baubau.bg

baubau.bg е онлайн магазин, както и медия за приятелите на домашните любимци. С над 10 годишна история и хиляди приятели и читатели на месечна база.

Възможности за реклама

  • Текстово поле, видимо във всички страници на сайта

Разположено в горната част на всяка страница, текстовото съобщение дава възможност за анонс на събитие, продукт, актуална промоция или активност. Предлага се на ротация 100% - за уговорения период се излъчва само 1 рекламна позиция.

Цена за престой 7 дни (30 - 35 000 импресии): 40 лв без ДДС

  • Изскачащ банер, видим във всички страници на сайта

Pop-up банер с размери 400-400px, видим във всяка страница на сайта, при всяка първа интеракция на уникален потребител.  Изскачащият банер дава възможност за анонс на събитие, продукт, актуална промоция или активност. Предлага се на ротация 100% - за уговорения период се излъчва само 1 рекламна позиция.

Цена за престой 7 дни (10 - 12 000 импресии): 35 лв без ДДС

  • Квадратен банер, видим в категорийните страници на онлайн магазина

Квадратен банер с размери 340-340px, видим във всяка категорийна страница на сайта. Банерът дава възможност за анонс на събитие, продукт, актуална промоция или активност, свързано с онлайн потребление - покупка. Предлага се на ротация 100% - за уговорения период се излъчва само 1 рекламна позиция.

Цена за престой 7 дни (1 - 2 000 импресии): 10 лв без ДДС

  • Публикация в медийните раздели на baubau.bg

Сайтът baubau.bg има висок рейтинг и таргетирана аудитория, което позволява популяризация на вашите продукти/активности. Цената включва публикуване на статия с 2-3 снимки, видео и 2-3 линка.

Цена за публикуване: 320 лв без ДДС

Банерна реклама в мрежата на сайтовете на Инсърт.бг ООД

Цена*CPM: 10 лв на 1000 импресии/показвания

  • Директно предложение при завършването на онлайн покупка

Важи за продукти, налични в онлайн магазина, които се предлагат (на промоционална цена или без намаление в цената) към крайния клиент. Първото предложение е възможността за клиента да тикне/потвърди своето желание да го добави в количката, второто предложение идва от оператора, който потвърждава поръчката.

Цена за престой 7 дни (80+ поръчки): 70 лв без ДДС

Заявете реклама

  • Ивайло Тончев, Инсърт.бг ООД
  • 0879611100
loading...