🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Други

Бездомни кучета дойдоха на погребението на жена, която ги храни

Улични кучета присъстват на погребението на жена, която редовно им дава храна.

Невероятните снимки са направени в мексиканския град Куернавака, на церемонията по сбогуване с тялото на Маргарита Суарес. Тази добросърдечна жена се е грижила за бездомните котки и кучета.

В деня на нейното погребение, в сградата, в която се намира ковчегът, постепенно започват да идват кучета от улицата.

Те лягат безмълвно на пода до ковчега под смаяните погледи на хората.

"Майка ми живееше с мен в Мерида, но когато състоянието й се влоши, тя се премести в Куернавака, за да подобри здравето си, но уви, това не се случи. Майка ми обичаше животните. Ако видеше куче на улицата, тя се връщаше и му даваше храна. Затова пред дома ни всеки ден я чакаха 20 котки", казва Патриция Урутия, дъщеря на Маргарита Суарес.

Когато кучетата започват да влизат в залата, братът на Патриция пита хората дали това става и на други погребения, но му казват, че подобно нещо не се е случвало никога преди.

Кучетата остават вътре, докато всички хора, с изключение на роднините на жената, не се разотидат. Животните започват да си тръгват 20 минути преди кремацията на тялото.

Другото странно нещо, което се случва в този ден, Патриция успява да документира с камерата на телефона си. В залата влиза и птица, която каца на олтара над тялото, а след церемонията отлита навън.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

4. nela
Niama po verni hivotni ot ky4etata te zaslygavat yvagemieto na vsi4ki nas
3. Анонимен
Добре, че не са ги изгонили. Кучетата могат да обичат по-силно и по-искрено от хората.
2. Анонимен
Валя Петкова много мька ие време ние хората да се поучим от преданите приятеликучета отишли да си вземат последно сбогом от покойната си приятелка
1. таня василева
Невероятно................трогателно и мило...........!!!!!!!! ПОКЛОН ...............
Виж още отзиви
Коментирай
loading...