Назад до Кучета

Джери

Джери е котарак на една година и седем месеца. Много е добър и гальовен. Обича да го гушкат всички и досега никога не е правил бели.
Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...