🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
33.
Искам да попитам , препоръчват ли се пилешките шийки за да не се възпальват аналнине жлези на кученца?
32. Маги
Здравейте, бихте ли споделили каква трябва да е диетата за да се предотврати честото изтискване на аналните жлези при малките кученца? Благодаря предварително!
31. Люси
Здравейте. Преди 2 седмици заведохме кучета да му премахнат зъбен камък с ултразвук (без приспиване) + къпане (за първи път за 3,5 години на чуждо място. Досега аз го къпех). Дойде хубаво миришещ, подстригали са го с машинката около дупето и пишоната. След преминаването на силна миризма на парфюм се появи една неприятна миризма, от дупето. Досега нямахме такъв проблем, засега не виждам някаква течност. Леко е подуто, но може така ми се стори - винаги е бил рошльо там... Какво ли може да бъде, да чакам ли още или да го водя на ветеринар?
30.
Здравейте, моето кученце е съвсем малко на около 50 дена вчера бяхме при ветеринар всичко беше нормално играеше си хапваше, изхождаше се нормално. Проблемът се получи след като Ветеринарят му да де паста против глисти и ануст му се поду, не иска да яде, като се изхожда има големи болки. Много ме е страх, защото е още бебе. Моля дайте ми съвет. Нормално ли е да се подуе след като е изял паста против глисти.
29.
Здравейте моето куче има същите симптови влачи дупето само лежи ближе дупето и има от лявата страна зад слабините подуто как се лекува това освен с инжекции
loading...