🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
178.
Забравих да добавя че днес му дадох хапче за вътрешно обезпаразитяване , вчера сутринта изпражненията бяха по рядки докато вечерта бяха по твърди , повърна два пъти също така(днес) 15 мин след прием на храна , дадох му малко деган по предписание на ветеринарния ни лекар в България.
177.
Здравейте имам йоркшерски териер на 9 години , от вчера не иска да се движи много има болки в гърба и задните крачета , с храненето проблем няма . Изпражненията са твърди , мислехме че е от проблема с гръбначното му изкривяване , тъй като при подобен случай му даваме кортико стероиди. За щастие този път му мина без тях , след като го водихме при лекар св установи че всичко е наред . По късно през същия ден кучето ми започна да се държи неадекватно и да диша забързано с изплезен език и да прави рязки несвързани движения което ме води до мисълта че е възможно да има чуждо тяло в организма си . Всичко от това което ви казах няма голяма връзка между едното и другото но това се случва в действителност моля за съдействие.
176.
Здравейте, купих си ново кученце и то е на околио 40 дена днес бяхме на ветиринар и той му даде гел против глисти. Всичко беше ОК играеше си беше много енергичен, но сега анусът му се е подул има големи болки и в изпражненията му забелязах нещо бяло малко наподобяващо на червейчета, но не съм сигурна. А анусът му е ужасно подут и не яде това много ме притеснява.
175. 123
Здравейте, преди няколко дни ми дадоха куче което е на 3 месеца, тъй като е намерено на улицата е заведено да бъде обезпаразитено, твърдят, че са му дали някакво гелче, но когато се изхожда по голяма нужда започва да пищи, скимти и видимо я боли и започва да се ближе. От какво е това?
174.
Кучето е немска овчарка на 6 години.
loading...