🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
42.
Здравейте на всички ... имам кученце чихуа хуа на 3 месеца онзи ден беше малко омърлушено, но си хапваше и си пиеше водичка вечерта беше жизнено играехме си викам нещо моментно е било ... вчера цял ден лежа без да хапне нищичко повръщаше и имаше разтройство водих го на лекар биха му инжекция но ми казаха че може да го е хванала ганата дадах му въглен но никаква полза... днес е още по-зле отказва да става да яде да пие водичка , много е отпуснато само лежи и дишането му е тежко ... живо - умряло е ... какво да правя с мъничето ми ? Лечение има ли за тази болест или по - доброто лечение е да го заведа да го преспят за да не се измъчва животинката ... :')
41. Петя Рачева
Здравейте,имаме кученце ,което е около 13-15 години. Не е породисто. Преди 4 месеца се установи,че има тумор на анална жлеза и на дупето има голямо топче. Трудно се изхожда,но иначе си похава. Отслабна много. Баща ми каза,че нощем ,а и не само, вие и скимти много , вероятно го боли. И си мислихме да го преспим,но аз нямам такава сила. Когато попитах ветеринаря за операция той ми рече,че няма шанс ,понеже е доста възрастен и хигиената е много голяма ,а Лъки е дворно куче. Много си го обичам, и искам най-доброто за него. Но сърцето ми е безкрайно раздвоено.
40. Ju
Имаме куче пекинез на 18 години. Задните му крака не го държат, трудно подвижен е. Често скимти, вечер трудно заспива. Яде и пие вода, но трябва да го заведем до купичката му. Върши си физиологичните нужди където го свари в къщи, съответно става локва под него и се намокря целия. Много е труден за гледане, но и е важна част от семейството.
39. д-р БауБау
До 37. Марина - решението трябва да бъде изцяло Ваше! Така както го чувствате...
38. Пак аз
Забравих да спомена, че пишка и ака навсякъде, дори в леглото си. Не може и да се завие сама и докато ме няма вкъщи, сигурно ще трепери, защото не си намира леглото и одеалото. Но се храни и пие вода!
loading...