🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
11. Любомир
Имам ягтерирер от 7 години до сега не си е хапал упашката! Но от месец насам всеки ден си я хапе до кръв и питам какво да направя. Отгоре над нас има кучета на комшията и постоянно се лаят, но не се виждат дали е от това ?
10. д-р БауБау
До 8,9. - не се притеснявайте, понякога се случва това "явление". Не е задължително да се премахва оперативно, тъй като няма да му пречи при ходенето занапред. Единствено би било проблем ако решите да го водите на състезания и конкурси. Премахването му е изцяло с козметична цел, ако решите все пак да го премахвате.
9.
А и за малко да забравя има по пет пръста доколкото знам трябва да са четири
8.
Благодаря ви д-р БауБау! Купих някакви гумени кокали също и топка.Засега се занимава с тях и съм доволна! Вчера докато си играеше забелязах,че на петият пръст на задното краче е израснал някакъв допълнителен нокът.Премахва ли се по някакъв начин?
7. д-р БауБау
До 6. - да нормално е, не се притеснявайте. Опитайте и с гумени играчки. Имайте предвид, че сега след 4-я месец започва и смяната на млечните зъбки и настъпва доста силен сърбеж на венците, поради което се опитват да ядат и гризат всичко, което е пред очите им. Хубавото е, че е само период, който ще отмине.
loading...