🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Началната страница

Хачико

Обичаме да сме с нашите домашни любимци, а ние с цялата си обич искаме нашите продукти да правят
всеки ваш съвместен ден с тях по-лесен и по-приятен. Като екип с над повече от 20 години опит в кучешкото поведение, изучаването им и разработване на продукти за здравето им ние продължаваме да проправяме пътя към иновациите в грижата за домашните любимци.

Като най-голям орган при животните, кожата, както и козината на пухкавия приятел се нуждае от специ-фични грижи, които да гарантират поддържането им, баланса и регенерацията. Специално разработените
и създадени от нас шампоани за домашни любимци от иновативната серия Хачико постигат това чрез комбинация от мощни натурални вещества, билкови екстракти, минерали, витамини и други активни съставки.

Стандартната козметика за домашни любимци е адаптирана от състава на козметиката за хора. Независимо от качествата си, в по-голямата си част стандартните шампоани вместо да предотвратяват натрупването на химични замърсители в кожата и по космената покривка на животните, излагат излишно кожата им на въздействието на четвъртични амониеви съединения, катионни съединения като цетримониум бромид и силикон (диметикон).

Това налага прилагането на специализирана козметика за домашни любимци. Тя отстранява подобни натрупвания благодарение на съдържащите се в нея естествени съставки. Още от първото измиване с шампоаните от серията Хачико се премахват натрупаните химикали, детоксикира се кожата.

Освен видимия почистващ ефект те не увреждат, а подхранват, омекотяват, запазват естествената хидратация и се грижат за кожата и козината на четирикраките спътници в живота ни.

Филтри
5 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...