Назад до кучета

Ипакитин

Арт.№: 120 Принтирай
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
Ипакитин
Ипакитин

Инфо


ИПАКИТИН - прах, хранителна добавка за кучета и котки с ХБН*

Първият по рода си в света продукт, завършена и оптимизирана комбинация от съставки с превъзходен вкус, които играят ролята да "улавят" фосфати, т.е. да редуцират фосфатемията. В допълнение една от съставките свързва някои уремични токсини, причиняващи тежки клинични симптоми.

Състав:

Хитозан, Калциев карбонат, хидролизиран соев протеин, лактоза.

Анализ на конституентите: протеини 4%, калций 3.7%, вода 2%, целулоза < 1%, мазнини < 0.5%, калий 0.024%, натрий 0.015%, фосфор < 0.01%, пепел 10.5%.

Приложение:

1 грам Ипакитин на 5 kg тегло през устата сутрин и вечер, примесен с храната или даван самостоятелно, първоначално за период до 6 месеца.

Съдържащата се в опаковката мерителна лъжичка побира 1g Ипакитин. През периода на приложение трябва да се осигури постоянен достъп до прясна вода. Преди употреба или преди удължаване периода на употреба се препоръчва да се потърси съвет от ветеринарен лекар. Прилагането може да продължи през целия остатък от живота.

ХБН* - Хронична бъбречна недостатъчност

Отзиви

мария груева
Това по 1 грам на 5кг.телесно тегло дневна доза ли е или два пти дневно се дава тази доза?кучето ми е 35 кг и ми се вижда доста по 7 мерителни лжички сутрин и вечер?Благодаря предварително.
д-р БауБау
До 3. Йорданка Мечкарска - както е описано и в листовката добавката може да се дава заедно с храната или самостоятелно. Така, че не е проблем да се дава и преди хранене. Ние бихме посъветвали кученцето да не е напълно гладно, за да се избегне евентуално дразнене на стомашната лигавица, което може да настъпи макар и в много редки случаи.
Йорданка Мечкарска
Може ли да се дава на гладно?
д-р БауБау
До 1. За сега не са известни странични реакции, но като всеки продукт са възможно ако животното има чувствителност към някоя от съставките.
Румяна Куманова- rumikumanova@abv.bg
Има ли странични ефекти ипакитина
Коментирай

Последно разглеждани

loading...