Назад до Котки

История - доказателство за една истинска любов към домашния любимец

Има много начини да покажем на нашите домашни любимци колко много ги обичаме – купуваме им специални храни, носим вкъщи нови и интересни играчки и разбира се засипваме ги с обич.

Някои хора обличат своите домашни любимци с пуловери и роклички. Кристен Дюи и Майкъл Замбони от Лос Анджелис обаче обличат своята 18-годишна котка Коки с памперси.

Коки е пухкава бяла котка, която за съжаление е паднала от 30 метрова палма, когато е била само на 1 годинка. Всичко това се случило след като Коки успяла да избяга от къщата и се качила на едно близко дърво.

Нейните стопани и противопожарната служба прекарали няколко дни в опит да накарат Коки да слезе от дървото, но накрая котката скочила.

Въпреки, че не успяла да се приземи на краката си котката оцеляла като по чудо, но ветеринарите предупредили стопаните й, че след време най - вероятно ще изпитва гръбначни проблеми.

Когато навършила 13 години Коки развила инконтиненция и пълна парализа на опашката. Нейните стопани обаче решили да не се отказват от домашния си любимец и започнали да търсят начини как да отговорят на нуждите му.

Двойката превърнала едната от баните си в стая специално пригодена за Коки. В нея имало удобно легло, тоалетна за котката, храна и вода. Котката обаче не винаги успява да стигне до тоалетната и според стопаните и в 50% от случаите се изхожда извън нея.

За да може Коки да се разхожда свободно из къщата през деня Кристен и Майкъл решили да и сложат памперс. Първоначално пробвали памперси за деца и възрастни, но те не вършели работа. Накрая открили подходящите памперси за котката. Това били памперси предназначени за женски кучета, когато са разгонени.

Всяка вечер Кристен и Майкъл махат памперса и слагат Коки да спи в банята. На сутринта те почистват пригодената за негова стая баня и отново му слагат нов памперс, за да може той да прекара спокойно деня си, разхождайки се свободно из цялата къща.

Кристен и Майкъл вече не могат да ходят на ваканции заедно, тъй като Коки не позволява на никой друг да сменя памперса му. Котката не изпитва никакви притеснения от това че носи памперс, а стопаните му са категорични, че ако се налагат още допълнителни грижи за неговото отглеждане те без колебание са готови да направят всичко каквото е необходимо.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. Nadka Todorova
Bravo,ako vsi4ki xora se gpijat taka zs jivotnite niama da ima na ylicata izostavenijivotni.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...