🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 Български легла за домашни любимци - 100% Ранфорс
Назад до Котки

Котенце, спасено от ураган, се сдоби с пуловер и нов дом

Един от клиентите на "Petsmart" в Ралей, Северна Каролина е споделил в Туитър едно очарователно котенце в импровизиран пуловер, направен от чорап.

За кратко време то успява да предизвика много голям интерес в мрежата и виждайки невероятните му фотоси, разбираме защо това е така.

Профила в Туитър, от който са пуснати снимките и съобщението, е с името "Sarah". Текста  гласи:

"Бях в магазина за животни, когато от някъде се появи това сладко котенце. Бяха му сложили миниатюрен пуловер направен от чорап, за да се стопли.".

След публикуването туита е споделен над 64 хиляди пъти и е харесан от повече от 113 хиляди човека. Котенцето е било спасено от урагана Матю и някой го е закарал в магазина за животни, откъдето веднага са се опитали да му намерят нов дом.

Един ден семейство е отишло да си търси нов домашен любимец и един от асистентите в магазина веднага му е предложил спасеното котенце. Когато видели това малко очарователно създание облечено с пуловер, милото семейство моментално се влюбили в него и решили да го осиновят. Котенцето вече е в безопасност и се радва на своето ново семейство.

*История с щастлив край!*

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...