🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Други

Куче спаси агне, попаднало в капан под дърво

Кучето Еди от породата Кокапу (кръстоска между Кокер Шпаньол и Пудел) се превърна в истински герой в родния си град, след като спаси агне попаднало в капан под едно дърво.

В деня на случката Еди бил изведен на разходка, както обикновено, но изведнъж внезапно изчезнал в гората.

Стопанинът му Чарли Милиган често го разхождал в този район и усетил, че се случва нещо необичайно, тъй като кучето било много развълнувано и лаело непрекъснато.

Изведнъж Еди се затичал към едно определено дърво и продължил да лае, докато Чарли не усетил, че трябва да го последва. Когато стигнал до Еди видял, че необичайното поведение на кучето се дължи на малко агънце попаднало в капана на дупка под едно дърво.

Човекът се заел с това да помага на агънцето, докато Еди търпеливо стоял настрани, очаквайки агънцето да бъде спасено от капана. В крайна сметка Чарли и Еди успели да спасят животното и го завели до най - близката ферма, за да намерят неговия стопанин.

Накрая намират фермера, който дошъл и прибрал агънцето. Оказало се, че то се е отделило от стадото си, когато овчарят местел добитъка от едно пасище на друго. За щастие Еди открил изпадналото в беда животно и сега то е живо и здраво отново в стадото си.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...