Назад до Котки

Мъж предложи брак на приятелката си с помощта на сладко коте от приют

Джаред Форсайт се решил на сериозната стъпка да предложи брак на приятелката си Кат Луудни. Той искал предложението да бъде много интересно и сладко, затова се възползвал от услугите на малко котенце от приют за животни.

Джаред се запознал с Кат преди две години, след среща на сляпо и наскоро решили да си вземат коте. Уговорката била Кат да отиде до приюта и да избере новия домашен любимец на младата двойка.

"Мислех, че Джаред е на работа. Бях много изненадана! Подадоха ми едно красиво котенце и ме помолиха да прочета какво пише на табелката на врата му. Лелята на Джаред работи в приюта за животни и затова си помислих, че това е табелката с името на котето." - споделя Кат.

След това тя прочела надписа на табелката: „Ще се омъжиш ли за мен?" Следващото нещо, което Кат си спомня е как Джаред се появил изневиделица, пременен в елегантен костюм, коленичил на земята и задал най - важния въпрос.

Кат естествено казала "Да" на своя любим, а цялата сцена била заснета и се превърнала в истинска сензация в Интернет. Котенцето било кръстено Гандалф и вече свиква да живее в къщата на Джаред и Кат, заедно с кучето им Шеймъс. Младата двойка вече планира своята сватба, на която мястото на първия ред е запазено за Гандалф.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...