🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Вицове с животни

Най - новата храна за животни

В гората отворили голям супермаркет, в който докарали чисто нов хранителен продукт. Той предизвикал голяма атракция и всички животни били любопитни да разберат какво представлява. Заекът също решил да провери що за нещо е това прословуто Жгмуди, което всички в гората обсъждат!

На другата сутрин станал в тъмни зори, отишъл до магазина и що да види - километрична опашка! Цял ден се редил на опашката и чакал, но точно преди да дойде неговият ред, затворили магазина. Заекът първо се отчаял, но любопитството му да разбере какво е това чудо било твърде силно. Сутринта се събудил още по - рано и отново чакал цял ден на опашката. Когато най - сетне дошъл неговият ред, той подал найлонова торбичка на продавачката и казал:

- Дайте ми 1 килограм Жгмуди, моля!
- Съжалявам, но продаваме Жгмудите само в готови непрозрачни пликчета, а не на килограм.
- Тогава ми дайте едно такова пликче!

Доволен, заекът прибрал пликчето, въпреки огромното си нетърпение да разбере какво е това. Замислил се, но решил първо да отиде у дома при семейството си, за да видят заедно изненадата. Още щом се прибрал, извикал на жена си и децата си да дойдат да видят тези прословути Жгмуди!
Тутакси те се скупчили нетърпеливо около него и заекът започнал да отваря опаковката ... И какво да видят - Жгмуди!
Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...