🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Речник

Немска овчарка

Немската овчарка е порода кучета с родина Германия. Немските овчарки са били и си остават едни от най - желаните кучета в полицията, охраната, а също и в дома. Верни, добродушни и лесно адаптиращи се тези кучета се славят с доста голяма популярност и това не е случайно.

Породата е призната от:

  • Международната федерация по кинология (FCI) - №166
  • Американският Кенел клуб (AKC)
  • Британският Кенел клуб (KC)
Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

3. german shepherd dog
Това е ужасно!!! Дано се оправи от крастата!!! Пожелавам му късмет!!!
2. д-р БауБау
До 1. - Може да опитате с пипетите Адвокейт, които се препоръчват при крастни заболявания. Единственото, което трябва да направите е да накапете пипетата (според килограмите на кучето се предлагат различни разфасовки). Тази манипулация не е болезнена за кучето и може сами да я извършите. Трябва само да разгърнете козината да накапете на 1-2 места по горната част на гръбнака. За около 72 часа цялото количество се резорбира навсякъде независимо от това, че е накапано само на 1-2 места.
1. Анонимен
Добър ден ! Казвам се Десислава и имам немска овчарка на година и 2 месеца. Въпроса ми,е следният: През студените зимни дни слагах слама на кучето и след като се затопли то разви краста.Понеже,е агресивно и неможем да му бием инжекция.Възможно ли е да има такъв препарат,но на хапчета. Опитахме, със спрей за краста които не беше,за кучета и положението на гърба му се подобри,но за жалост по корема не можем да го намажем.Благодаря Ви предварително!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...