🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Пословици и поговорки

Определение за завист

"Чуждата кокошка - патка!"
Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...