🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Институции

Областна дирекция по безопасност на храните – Плевен

Областна дирекция по безопасност на храните – Плевен
Адрес
град Плевен (5800), Плевен, ул. Лерин №12
Телефон
064 834 021
Ел. поща
RVS_15@nvms.government.bg

Директор: д-р Иван Христов Йорданов

loading...