Назад до Институции

Областна дирекция по безопасност на храните – Сливен

Областна дирекция по безопасност на храните – Сливен
Адрес
град Сливен (8800), Сливен, ул. Самуиловско шосе, ПК100
Телефон
044 624 941
Ел. поща
RVS_20@nvms.government.bg

Директор: д-р Пламен Стоянов Пенчев

loading...