🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Ветеринарни клиники

Ветеринарна клиника - Шумен

Ветеринарна клиника - Шумен
Адрес
град Шумен (9700), Шумен, бул."Симеон Велики" 71А
Телефон
054 966 187 , 089 686 8289 , 0886 790 400
Ел. поща
vet.vasileva@abv.bg
Уеб сайт
vetclinic-shumen.com


Д-р Невена Василева

Ветеринарна Клиника - Шумен е нов и уникален за България проект, който е реализиран с много труд, отдаденост и професионализъм. Клиниката работи с едни от най - добрите специалисти по дребни животни; има модерно оборудване и са на разположение ДЕНОНОЩНО!

"Смятаме, че това което ни даде възможност да създадем такава клиника, е най-вече любовта ни към животните и професията, желанието да помагаме с всички сили на пациентите си и системното спазване на моралните и медицински принципи, залегнали във философията на нашия екип. Всеки един от нас вярва и стриктно се придържа към тях.

За нас на първо място стои пациентът и се съобразяваме с неговото състояние и нужди - с цел качествен и по-дълъг живот."

ВАЖНО:

Всяка голяма клиника има натоварена програма и множество задължения - към пациентите си, към техните стопани и към лекарския си екип. Ето защо, за да е тя на нужното ниво и да отговори на високите очаквания, които си е поставила за цел, трябва да следва определен алгоритъм на работа и стриктна политика - по отношение на клиенти, собствениците им и партньорски ветеринарни практики.

Ветеринарна Клиника - Шумен е най - голямата клиника в региона, действа като спешен център. За да можем да сме Ви наистина полезни, сме въвели политика на работа, към която се стремим да се придържаме и очакваме разбиране и съдействие от страна на клиенти и рефериращи ветеринарни лекари.

loading...