Назад до Ветеринарни клиники

Ветеринарна клиника "Vivavet"

Ветеринарна клиника "Vivavet"
Адрес
град Бургас (8000), Бургас, жк Братя Миладинови 134 А
Телефон
056 810 760
Ел. поща
vivavet@abv.bg ,
Уеб сайт
www.vivavet.net

СПЕШЕН ТЕЛЕФОН - 0877 150 074

 Ветеринарна клиника VIVAVET отвори врати на 17 юли 2006 г. Разполага с удобна приемна, кабинет за ваксинации иманипулации, просторна операционна, лабораторен сектор и стационар. Нашите пациенти се вписват и проследяват в електронната картотека на софтуера, с който работим - ANDIAG.

Клиниката е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, позволяващи бързо и точно поставяне на диагноза и лечение, операции, стоматологична и родилна помощ.

В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. В профилактичните програми работим с ваксините на Merial и Intervet. В нашата лаборатория извършваме бързо и качествено общ морфологичен кръвен анализ (броене на еритроцити, левкоцити, бяла кръвна картина, хемоглобин, СУЕ), биохимичен анализ на кръв (22 показатела), пълен анализ на урина, паразитологични анализи - за кръвни паразити, чревни и кожни паразити.

Разполагаме с модерен апарат за ултразвукова диагностика. При нас се имплантират електронни идентификационни чипове и съдействаме за оформяне на документи при пътуване зад граница.

Екип

Д-р Даниела Василева

Д-р Радост Петрова

Магдалена Вълкова

Д-р Емил Мартинов

Услуги

  • Диагностични прегледи и манипулации
  • Лабораторни изследвания
  • Хирургически и акушерски операции
  • Стоматология
  • Ваксинации
  • Други

За допълнителна информация - skype: vivavet-bourgas


Работно време:

Понеделник - Петък
9:00 -19:00

Събота
9:00 - 15:00

loading...