Назад до кучета

Стомадекс С100/С300

Арт.№: 119 Принтирай
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Стомадекс С100/С300
Стомадекс С100/С300

Инфо

СТОМАДЕКС С100/С300 - биоадхезивии орални пластири за кучета и котки

Първият биоадхезивен продукт в света!

За устно-зъбна хигиена, контрол на зъбните плака и камък и лош дъх, за подпомагане лечението на стоматити, гингивити и периодонтити, както и след отстраняване на зъбен камък и плака при кучета и котки.

Състав:

Хлорхексидин 0.1 mg и никотинамид 8.25 mg във всеки пластир.

Приложение:

  • СТОМАДЕК С100 -1 пластир дневно за котки и кучета до 10 kg в продължение на 10 дни или съгласно препоръка на ветеринарен лекар
  • СТОМАДЕКС 300 -1 пластир дневно за кучета над 10 kg в продължение на 10 дни или съгласно препоръка на ветеринарен лекар

Животното да не приема вода и храна 5 мин. преди залепване на пластира, който се притиска със сухи пръсти за 4 - 10 сек. върху подсушен участък от лигавицата на горната устна срещу втория премолар.

Животното може да пие вода 15 мин. след поставяне на пластира, който може да се поглъща без неблагоприятни ефекти. Пластирът остава на мястото около три часа, през които прогресивно освобождава активните си съставки, след което се поглъща или изплюва без вредни ефекти за животното или околната среда.

Отзиви

д-р БауБау
До 1. Боряна - на този етап продуктите, които са изложени в сайта са само с информативна цел. Онлайн магазинът все още не е пуснат.
Боряна
Кога ще ги има налични?
Коментирай

Последно разглеждани

loading...