🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 Български легла за домашни любимци - 100% Ранфорс
Назад до Кучета

10 причини да смятаме кучетата за по - добри от гаджетата

Замисляли ли сте се с кого комуникацията протича по - гладко, дали с хората около нас или с домашните ни любимци?

Вярваме, че често пъти везните се накланят към четирикраките ни приятели.

Има куп причини, заради които понякога може да ни бъде по - приятно да прекарваме времето си с любимото пухкаво същество пред това да излезем с гадже например.

Все още ви се струва невероятно?

Вижте следните факти и се убедете сами!

Кучетата никога не изневеряват

Неслучайно кучетата са определяни като най - добрия приятел на човека. Те винаги очакват с нетърпение да се завърнете вкъщи и да се нагушкат с вас, щастливо размахвайки опашка.

На кучетата не им пука, ако качите няколко килограма

Колкото повече тежите, толкова по мекички и удобни сте за кучето да се сгуши във вас. Това ни отвежда към следващата причина.

Кучетата обожават да се гушкат

Кога за последно гаджето ви искаше да прекарате вечерта само в гушкане? Освен това кучетата обичат да показват своята привързаност към вас на публични места.

Колкото повече закъснявате вечер, толкова по-нетърпеливо да ви види е кучето

Кучетата са винаги щастливи, когато видят своя стопанин. Те няма да ви се нацупят, когато закъснявате след тежък работен ден. Напротив ще ви се радват още повече. Случвало ли ви е да се приберете 2 часа по - късно и гаджето да ви каже: "Трябваше да се прибереш отдавна, толкова се радвам да те видя!"

Кучетата никога не излизат без вас

Кучетата не излизат без вас да се видят с приятели и в същото време не се ядосват, когато вие се приберете късно от купон. Дори напротив, за тях е забавно да ви гледат в такова състояние.

Кучетата не се интересуват колко печелите

Те не осъзнават стойността на парите и никога не биха променили отношението си към вас, ако не им купувате повече играчки и лакомства.

Чувстват се истински виновни, когато направят нещо нередно

Всеки, който отглежда куче, знае за виновното изражение на кучетата, когато са сгафили с нещо. Гаджетата са много по - умели в прикриване на следите, когато са извършили нещо нередно и може по нищо да не им проличи.

Кучетата обичат, когато ви идват приятели на гости

Искате да извикате приятели да гледате футбол, любимо телевизионно предаване или просто да си побъбрите? Повечето гаджета ще се оплачат от тази идея. Кучетата обаче нямат нищо против. Те дори ще се радват на по - голямото внимание, което им се обръща.

Кучетата винаги харесват това, което готвите

Те с радост започват да дъвчат каквато и храна им подадете. Дали ще е суха, влажна, купена от магазина или домашно приготвена, кучето ще й се нахвърли, сякаш това е най - доброто ядене, което е получавало някога.

Кучето може да бъде обучено

Гаджетата обикновено имат вкоренени дълбоко навици, които много трудно можете да промените. Но кучетата от друга страна подлежат на почти всякакво обучение и с малко повече постоянство и упоритост може да ги накарате да се държат по начина, по който желаете.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...