Назад до Кучета

Бездомен човек пътешества от Калифорния до Индианаполис със своите 10 кучета

Алиша Ердингтън шофира в близост до Западен Мемфис, Арканзас, когато вижда човек да кара велосипед с нещо като вагон, пълен с кучета. Тя пожелава да му помогне и зарежда колата си с храна за него, кучешка храна и лакомства в случай, че отново го види.

Няколко часа по-късно, тя го среща отново, след което успява да го спре и да го помоли да й разкаже историята си. Той й споделя, че е тръгнал на път до Индианаполис от Калифорния с шест долара в джоба си, за да бъде със своята приятелка, която живее там и иска да му помогне.

След това той започва да представя Алиша на всичките си 10 кучета. По късно тя научава, че името му е Стив и споделя, че той дори не мислел за себе си и за собствената си прехрана, а изцяло за своите кученца, които никога не би изоставил.

Алиша му прави няколко снимки и с негово разрешение публикува в социалните мрежи молба, ако някой друг също иска да му помогне. Добри и състрадателни хора реагират веднага, като осигуряват на Стив прехрана за него, кучешка храна и подслон.

Освен това, една жена го взема с автомобила си и го закарва до Индианаполис. Щедростта към човека с добро сърце не свършва с до тук. Когато пристига в града, възрастен мъж му дарява чисто ново ремарке, в което да вози всички свои четирикраки приятели.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1.
Много ми харесва успешният завършек на това изтощително пътуване!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...