🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 Български легла за домашни любимци - 100% Ранфорс
Назад до Кучета

Мъж и кучето му пътешестват, за да помагат на малтретирани животни

Франк Сапач и кучето му Шийла започват своето пътешествие преди 2 години. Здравето на Франк се влошава и той решава да намери нов дом за Шийла. Двамата тръгват пеша от родния си град, Чилиуок, до Калгари.

Това, което започва като кратко пътешествие пеша, в крайна сметка се превръща в обиколка на страната с колело, имаща за цел да повиши съзнанието и отговорността на хората към бездомните и малтретирани животни.

След като цял месец върви пеша, здравето на Франк се подобрява чувствително и той решава да се върне, за да вземе колело с кош за Шийла и да направят пътешествието много по - дълго.

Когато си набавя превозно средство, благородният човек има само една цел - да посети колкото е възможно повече места и да се докосне до колкото е възможно повече хора.

Франк и неговото 9-годишно куче спират в много различни градове и разпространяват своето послание за защита правата на животните. Той получава много положителни отзиви от хората, с които се среща и осъзнава, че дълбоката връзка с кучето му е най - силният метод за предаване на посланието за толерантност към животните.

Много организации за защита правата на животните използват неподходящи начини, за да спечелят вниманието на хората.

Франк забелязва, че организациите често се опитват да привлекат внимание, показвайки снимки или видеа на тъжни кучета в сърцераздирателни реклами. Когато видят такива кадри, повечето хора превключват канала или затварят прозореца на браузъра, тъй като картините, които се показват, са твърде тъжни.

А неговият подход е съвсем различен и много по - ефективен. Той се свързва директно с хората и ги учи на нещо добро, оставяйки ги усмихнати и позитивно настроени.

Франк и Шийла се надяват да достигнат източното крайбрежие на Канада през декември и да разпространяват своето послание в колкото е възможно повече градове.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1.
Браво,светът има нужда от повече такива хора
Виж още отзиви
Коментирай
loading...