Назад до По света

Бездомно куче осинови седем котенца, изхвърлени на боклука

Случката се развива в Новосибирск, Русия. Историята започва с грижите и безпокойството на две момичета. Децата намерили седем малки котенца, изхвърлени на боклука и ги прибрали на сигурно място в една хижа.

A бездомното женско куче, което живеело в същия район, се натъкнало на котенцата и ги прибрало под опеката си, като станало тяхна приемна майка.

В продължение на три седмици тя се грижи за котенцата, като ги затопля и не им дава да излизат навън сами. В същото време ръмжи и прогонва всеки непознат, който се опитва да се доближи до заслона им.

Момичетата споделят, че грижовната майка дори не се храни достатъчно, за да носи от храната си на котенцата.

След като узнава за ситуацията, един от доброволците в група, помагаща на изоставени животни в Новосибирск, отива на описаното място.

Зоо защитниците прибират котенцата, заедно с тяхната приемна майка, която вече шеговито наричат "майка - доброволка".

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

Отзиви

alcom4
Не само силният инстинкт,но и добрата грижовна душа ,на това женско куче я е подтикнало, да "осинови" котетата и да им помага ,да се грижи ,за тях. И говорят после ,че животните нямали ..разум!!!!
Тошка Иванова
Много малко хора могат да направят такъв жест.Тук съм виждала хора да вземат кучета от приют и не се грижат за тях оставят ги гладни бият ги убиват ги уж подписват декларации.Горките кученца родени без късмет
nazife sabanova
mnogo se radvam za kotencata a nai mnogo na kuceto maika.te sa istinski priqteli bravo.
Изумена и възхитена съм .Много се зарадвах на тая прекрасна новина .Браво на майката куче .Трябва да стане извесна с тая нейна благородна постъпка ,Добър пример за хората .
сашо
Трябва да се учим от тях
Коментирай
loading...