🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 Български легла за домашни любимци - 100% Ранфорс
Назад до Кучета

Еклипс - лабрадорът, който сам взема автобус до парка, за да се разходи

Запознайте се с женския черен лабрадор на име Еклипс. Понякога тя е толкова нетърпелива да стигне до парка, че често хваща автобуса до там ... сама.

Когато автобусът пристигне на спирката, а нейният стопанин не е готов да потегли, Еклипс се качва на превозното средство и пътува сама до своята спирка.

По време на пътуването тя се наслаждава на гледките от Сиатъл, а на нея самата се радват останалите пътници. Изумително за тях е, че точно след четири спирки, кучето слиза на спирката и отива към парка да се разходи.

Според неговия собственик, г-н Янг, лабрадорът живее вече две години в тази урбанизирана среда, така че се е приспособил напълно към нея.

Все пак той често получава обаждания с реплики от сорта на: "Здравейте! Кучето Ви Еклипс се намира на пресечката между 3-ти булевард и Бел", на което той винаги отговаря: "Спокойно, тя знае какво прави".

Освен това, всички автобусни шофьори познават Еклипс и й се радват. Тя седи кротко на седалките, а когато има много пътници, е правостояща точно като хората.

Вижте я сами!

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...