🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Храна, разходка, лакомства и внимание получиха кучетата от старозагорския приют

Обявеният Ден на отворените врати в приюта за безстопанствени животни в Стара Загора премина, радвайки всички посетители и най - вече четирикраките обитатели на приюта.

Те получиха над 220 килограма храна, много лакомства и подаръци като поводи за разходка, консерви, одеялца и други.

Но най - голямата награда за тях бе вниманието на хората, дошли да се запознаят с тях, да ги разходят и погалят или просто да им се порадват.

Важни гости на събитието бяха Ваня Джаферович, маркетинг директор на футболен клуб Берое, както и пресаташето на отбора Емил Димов. Сред посетителите беше и младо семейство, което си тръгна с един член повече - осиновено от тях малко кученце.

Тази инициатива под надслов "Осинови куче - спаси живот!" цели популяризирането на осиновяването на "нежеланите" кучета, което е напълно безплатно, безопасно и препоръчително предвид разрастващата се численост на бездомните животни по улиците. Освен това при осиновяване на кастрирано куче новите му стопани автоматично се освобождават от плащания за него данък.

В деня на отворените врати, 15 ноември, бяха отличени с грамоти всички посетители, както и Ингрид Хюз. Тя, заедно със своя съпруг, е редовен дарител на приюта. Всяка седмица те оставят храна на любимците си и намират нов дом за много от тях.

Повече подробности, както и пълния списък с предимствата на осиновяването, може да намерите в интернет сайта на приюта ТУК.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...