Назад до Кучета

Изтезавано куче утешава друго кученце простреляно в главата

Представяме ви един трогателен и очарователен момент, при който изтезавано куче се опитва да утеши кученце, на което му предстои тежка операция на главата.

Четири месечният боксер на име Сами е преживял невероятен ужас. Малкото кученце е било простреляно в главата, влачено с кола, боядисано със син спрей и оставено да умре на пътя в Южна Каролина.

Представяме ви снимки, които трогнаха хиляди хора по целия свят. Снимките са качени във Фейсбук и на тях са реагирали повече от 20 000 потребители.

На основната снимка се вижда как друго изтезавано куче, на име Саймън, стои неотлъчно до Сами и сякаш му дава кураж, че ще оцелее въпреки всичко.

Сами, който освен прострелна рана имал и два счупени крайника е бил докаран в клиниката "Paws & Claws Animal", а организацията "Rescue Dogs Rock NYC" се е съгласила да плати сметката за лечението на животното.

„Това е един перфектен пример, който ясно ни показва каква силна болка и състрадание чувстват нашите домашни любимци към други кучета изпаднали в беда." - споделя един от служителите на "Rescue Dogs Rock NYC". - „Никога не се съмнявайте в силата на нашите любими домашни животни.И двете кучета са били спасени в различни приюти в Южна Каролина. Снощи Саймън дойде, за да види Сами и да се опита да го утеши в този тежък момент. Сами прие нежното докосване на Саймън и беше благодарен за любовта и привързаността, която Саймън показа."

От организацията добавят още:

„Потресени сме как може човешко същество да нарани толкова жестоко това малко сладко кученце и да се опита да го убие по такъв брутален начин. В същото време се радваме от факта, колко много любов и подкрепа получаваме от вас. В момента сме фокусирани само върху оцеляването и бързото оздравяване на Сами."

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...