Назад до Кучета

Удивителното възкресение на едно изоставено куче

*Внимание! Някои от снимките не са подходящи за лица с лабилна нервна система и деца под 12-годишна възраст.

***

Представяме ви една реална история, която разказва не просто за спасение, а за истинско възкресение. Спокойно можем да наречем така случилото се с това изоставено куче.

То получава втори шанс за живот, благодарение на своя спасител Уилсън Мартинс Кутино, по - известен като Уилсън Защитникът. Той посвещава живота си на защитата на животни.

Уилсън открива кучето в много тежко състояние, което смело може да се нарече предсмъртно. То вероятно е имало малък разрез или рана в областта на седалището, която се инфектира и влошава сериозно под влиянието на паразити и червеи.

Животното е било в това положение месеци наред и то вързано навън, което подсказва, че е изоставено от собствениците си, обречено на сигурна смърт.

Принудено да лежи в собствените си урина и изпражнения, то става жертва на инфекцията, която, разраствайки се, достига до самата кост на опашката и таза му.

Когато Защитникът го открива, цялата рана е покрита с червеи. Плътта на кучето буквално е започнала да гние, докато то все още е живо.

Постоянният глад, въжето около врата му, както и болката, която животното е изпитвало денонощно, сломяват напълно надеждите му за живот ...

Когато Уилсън прибира кучето, веднага почиства и дезинфектира раната. Постепенно започва процес на изчистване и възстановяване на засегнатата тъкан.

Благодарение на адекватната грижа и любов от страна на Защитника и неговите колеги във ветеринарната клиника, чудото се случва и спасеният му приятел вече е неузнаваем.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 4 оценки

Свързани продукти

Отзиви

Иля
Горкото животно е било на косъм от най-лошото. Наистина е чудо, че е намерено, макар в последния момент.
Petya
Страхотен човек, щастлив човек! Навсякъде има такива хора, въпрос на избор. Да бъде благословен!
Теменужка Владова Димитрова
Когато имаш сърце начин се намира да помогнеш
димитрия христова
просто нямам думи за този божествен човек....не съществуват такива думи...господ здраве да му дава ...ПОКЛОН!!!
Маца
Да е жив и здрав този ГОЛЯМ човек,а дано насилниците на животни получат заслуженото си в десеторна степен!Поклон пред такива добри и милосърдни хора,Господ здраве да им дава!Поклон!!!!
Коментирай
loading...