Назад до Котки

Защо обичаме котките?

Котките от доста време са най - популярният домашен любимец, най - вече в Америка. Защо обичаме котките толкова много?

Както е популярно да се казва "котките управляват, кучетата се лигавят". Ние обичаме котките, защото те ни дават един нов поглед за света около нас.

Как точно го правят ли? Ами.....

Първо котките имат удивителната способност да оставят навсякъде "топки" със своите косми. Независимо дали става въпрос за скъпи подови настилки или за дивана и леглото, на което се излежавате. Трябва да признаете, че това си е талант.

След това е начинът, по който котките казват "Обичам те", а именно като оставят умъртвена от тях мишка до възглавницата ви. Ако това се случи с вашата котка и тя направи нещо подобно за вас, трябва да знаете, че вие наистина сте нещо специално за нея.

Котките ни карат да обръщаме повече внимание на детайлите. Всеки, който има котка проверява дрехите си преди да отиде на работа за наличие на косми или дивана, когато чака да му дойдат гости.

Можете да се доверявате на мнението на вашата котка! Когато споделяте живота си с домашни любимци вие искате човека до вас да обича животните толкова, колкото и вие.

Котките могат да ви улеснят много в тази посока, защото те усещат веднага човек, който не ги харесва. По този начин вие може да задраскате този човек от вашия списък и да си спестите неудобствата от раздялата след това.

Котките са и отлични в променянето на декора и дизайна на дома. Те обичат да променят вида на диваните и други мебели, като си острят ноктите на тях.

Всички факти изтъкнати по - горе са една закачка с вас! Факт е, че ние се привързваме толкова много към домашните си котки, че забравяме всички неудобства, които те ни пораждат.

Защо го правим ли? Ами просто защото не можем да си представим живота без тях.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

4. Filka Ileva
da go duha6
3. Kotka
Obicham poveche ot vsichko moite dva sladura!!! Imam jenska kotka na 3 godinki i mujki na 8 meseca. Tolkova sum privurzana kum tqx, osobeno kum jenskata...davat mi vsichko! Sladki,puhkavi,meki,murkashti sushtestva,koito sushto te obichat..kak da si predstavq jivota bez tqx?! Samo koito e nqmal jivotni-samo toi ne moje da razbere.
2. Анонимен
Обичам ги защото са сладки , пухкави и любвеобвилни , гушкат се и мъркат сладко. И аз имам две котки едната като се прибера задължително ме гушка и целува с грапавото си езиче , а вечер се мушка под юргана и ме сгрява с меката си козинка , мърка ми и ме успива.
1. няма значение името
Обичам ги,защото са сладки,мъркащи муцунки,които като легнат до мен ме успокояват от напрегнатия ден.Имам две котки и немога да си представя да ги няма...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...