Назад до Звездни любимци

Звездата от Нат Джио, мечката гризли Брут, е най - добър приятел и кум на Кейси Андерсън

Представяме ви Брут - 400-килограмова мечка гризли, която, вярвате или не, е най - добрият приятел на Кейси Андерсън. Известният естествоизпитател и косматият му приятел са неразделни от момента, в който Брут е бил на възраст от две седмици.

Кейси спасява мечето от пренаселен парк за диви животни и оттогава насам се грижи за него с много внимание, любов и уважение.

Брут живее на специално място, което Кейси построява за него, така че да може да се разхожда свободно, както една мечка гризли би трябвало да живее.

Да бъдеш около мечката не е опасно, защото Брут се чувства комфортно сред хората, но все пак Кейси не позволява никой да има физически контакт с него, освен той самият.

Звездата от National Geographic не се страхува от това, че необичайният му домашен любимец може да го нападне, тъй като е в състояние да предвиди всяко негово движение. Двамата вече са си толкова близки, че Брут става кум на сватбата на Кейси и неговата съпруга.

Любимите неща, които обича да прави мечокът, са да спи, да играе с други мечки гризли, да яде бонбони и да получава внимание от хората, особено когато "флиртува" с жените. Той наистина проявява интелигентност и чувство за хумор, така че винаги знае кога да направи нещо комично, за да накара всеки да се усмихне!

Кейси и Брут стават толкова популярни и благодарение на това, че имат свое собствено предаване по научно-популярния канал National Geographic, което се нарича "Експедиция в дивата природа: Да отгледаш гризли" (Expedition Grizzly).

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. Анонимен
Nerazdelni
1. vasileva
tova e radost za okoto!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...