Назад до По света

Жена, изхвърлила ранено кученце от кола, отива в затвора

Една година след като изхвърли през прозореца на колата си 3-месечно кученце, Алсу Иванченко не направи никакъв опит да се разкае за постъпката си пред съда.

В съда бе гледано делото срещу Иванченко и тя не казва нищо в своя защита за това, че е изхвърлила през колата раненото си 3-месечно кученце на име Снежинка от породата малтийска болонка.

Миналия септември 35-годишната нюйоркчанка води кученцето във ветеринарна клиника, където й казват, че има счупен крак. Вместо да започне лечение на домашния си любимец обаче, Иванченко поставя кученцето в черен найлонов плик и го изхвърля през колата си подобно на непотребен отпадък.

"Лечението й струваше прекалено скъпо и не можех да си го позволя. Затова я сложих в торбата и я изхвърлих в канавката", заявява Иванченко пред служителите на реда.

Властите твърдят, че малко по - късно жената си купува друго кученце на мястото на Снежинка.

Когато кученцето е открито в торбата от случайни минувачи, освен счупения крак, то вече страда и от фрактура на черепа и мозъчна травма. Нараняванията му са толкова тежки, че първоначално ветеринарите препоръчват то да бъде евтаназирано.

Но благодарение на усилията на лекарите от South Shore Animal Hospital кученцето не само оцелява, а и се възстановява от тежките наранявания. През следващите 7 месеца здравословното състояние на Снежинка постепенно се подобрява. Наскоро тя дори е осиновена от приемно семейство в Манхатън, където в момента се чувства отлично и е много щастлива.

За престъплението си Иванченко е осъдена на 1 година затвор и глоба в размер на 21 795 долара. Освен това й е наложена забрана да отглежда домашен любимец в следващите 15 години.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 11 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

3.
Ах мръсна пачавро ако те набарам ....
2. Бастет
Мръсна долна повлекана.Малко й е затвора.Простачка такава.
1. ЖАНЕТ РОДРИГЕС
Ами тази Иванченко не е никаква американка,за това говори фамилията и!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...