Назад до По света

Котка спасява живота на изхвърлено бебе, като го топли с тялото си

Действието на тази смразяваща история се развива в град Обнинск, Русия.

Хора от града, живеещи в блок, намират пред входа на дома си изхвърлено като плик с боклук невръстно дете.

Бебето оцелява на студа само благодарение на една котка, която в продължение на няколко часа се грижи за него.

"Това в торбата приличаше на купчина дрехи в ярки цветове. После забелязах, че има шапка на главата и установих, че всъщност е пакет, в който има дете и няколко пелени" - казва един от живущите в сградата.

През тези няколко часа, когато бебето е било само, една голяма квартална котка му прави компания. По този начин всъщност тя спасява живота му, тъй като го стопля с тялото си и го предпазва от измръзване.

След като го откриват, гражданите се обаждат на Бърза помощ и полиция. Минути по - късно лекарите пристигат на мястото и откарват момченцето в детския отдел на болницата в Обнинск.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Анонимен
Ei anonimnia nay4i se da pi6e6 ti si jjalakkk
бабата
всяко човешко сьщество трябва да живее на този свят а котките имат спосбности каквито ние нямаме те могат да виждат духове в кьщата ако има такива те ни привеждат в другото измерение след като умрем както е казала баба ванга ако котка дойде в вашата кьща значи не я гонете вие имате нужда дори и само да я погалите действа успокоително и все пак да не забравяме че е била на почит в древен египет спомнете си за богинята бастет с глава на котка те са предани животни браво на тази котка спасила бебето!
Анонимен
Това доказва моето мнение че хората сме най лошото произведение на бог
Анонимен
Браво на котката,спасила го е,за майката не ми се коментира,не заслужава да е такава щом си е оставила детето,можело е да умре горкото.
maria
cotkata e bila spasitel na malkoto choveche.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...