Назад до У нас

Направете оригинален коледен и еко подарък - един ден с дивите животни през 2016 година!

Спасителният център за диви животни организира своята уникална коледна инициатива, наречена "Един ден за ранените диви животни".

Благотворителната кампания, която се провежда за втори път, ще протече в рамките на цялата 2016 година.

Ако сте се питали как минава един ден в Спасителния център - какво е да даваш храна на големите лакомници като пеликана Груйо или на дивачета, отказващи да приемат и една хапка; как и колко често се прави маникюр на сова и други подобни дейности, значи този подарък е точно за вас!

Добрата новина е, че може да поднесете подаръка не само на един човек, а на двойка или пък на цяло семейство.

Как може да участвате в кампанията и реално да помогнете на ранено диво животно?

Необходимо е просто да закупите специално оформената перната и ръчно изработена картичка, която всъщност да предоставите на избрания човек или семейство. Ще получите тази оригиналната картичка срещу дарение от 80 лева и изпращане на мейл с имената на получателите й.

След като я поднесете, хората трябва само да си изберат 1 ден от цялата 2016 година, в който ще станат част от екипа на Спасителния център за диви животни. И за да остане наистина незабравимо това приключение, накрая на деня всеки ще получи колаж със снимки от ярките моменти на близката си среща с ранените представители на дивата природа.

Уверяваме ви, това е един изключително благороден и значим подарък, който може да направите както за близък човек, така и за приятелска двойка или дори цяло семейство. Освен това, денят в Спасителния център може да се превърне във вълнуващо и запомнящо се изживяване за всяко малко дете!

Какво мислите за каузата?

Ако вече сте ЗА и дори имате идея на кого да подарите невероятната картичка-подарък, просто изпратете мейл на wrbc@greenbalkans.org или се обадете на телефон: 0886570053.

Забележка: Друг вариант за подарък на любителите на диви животни, който ще зарадва всички обитатели на Спасителния център, е осиновителската програма. За нея може да научите повече ТУК.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...