Назад до Кучета

Няма да повярвате на очите си - мъж с добро сърце спасява като по чудо умиращо куче

Един човек с голямо сърце на име Уилсън Мартинс Кутино посвещава живота си на спасяването на животни, които се нуждаят от помощ в Рио де Жанейро, Бразилия.

Добротата и състраданието на този мъж не познават граници, тъй като той се е заел с най-благородната кауза: да спасява живота на невинните създания.

Кучето Франциско е намерено на улицата в много лошо състояние.

То е гладно, изтощено до смърт и по цялото му тяло има множество рани, повечето от които са отворени и с невъзможност да се излекуват от само себе си. Ето защо Франциско е почти изяден жив от ларвите на паразити.

Преди да започне необходимото лечение, Уилсън дълго време почиства раните на четирикракия страдалец.

Той дори превързва устата му в случай, че процесът му причини болка и кучето инстинктивно започне да хапе.

Изненадващо за Кутино обаче, Франциско лежи тихо и изчаква търпеливо, докато всичко приключи без значение колко болезнено и страшно е това за него.

Сами може да видите благодарността в очите на кучето!

След процедурата, Уилсън храни своя нов любимец, за да може той да оздравее по най-бързия начин. Месец по-късно кучето се чувства много по-добре и изглежда почти неузнаваемо.

Това не е първият подобен подвиг, който извършва Уилсън Кутино. Вижте още една от неговите благородни постъпки ТУК.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 3 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Свързани продукти

Отзиви

Ne znam zashto ve4e mai e po-dobre da si ku4e,pove4e vnimanie ti se obrashta!
Ако имахме някаква невероятна сила с която да убием всички кърлежи, бълхи, червеи, личини и комари щях да се радвам да безкрай!! :D Жалко, че няма такава сила брехх :D
Меги Дерм
10. 21 Февруари 2016 в 11:16 Пролетна усмивка, грешите като казвате:."ЖАЛКО,ЧЕ ТОВА ГО НЯМА СРЕД НАС- БЪЛГАРИТЕ!"! Има го! Ние, които безотказно и всеотдайно спасяваме животинки не сме кой знае колко много в сравнение с изродите, които нараняват беззащитните животинки или безсъвестните, безотговорни стопани, коити изхвърлят кучета и котки и така създават бездомничета, но все пак ни има! Разгледайте профила ми във ФЕЙСБУК и сам(а) се уверете! :-)
Пролетна усмивка, грешите като казвате:."ЖАЛКО,ЧЕ ТОВА ГО НЯМА СРЕД НАС- БЪЛГАРИТЕ!"! Има го! Ние, които безотказно и всеотдайно спасяваме животинки не сме кой знае колко много в сравнение с изродите, които нараняват беззащитните животинки или безсъвестните, безотговорни стопани, коити изхвърлят кучета и котки и така създават бездомничета, но все пак ни има! Разгледайте профила ми във ФЕЙСБУК и сам(а) се уверете! :-)
Иля
Сладко кученце. Браво за невероятната смелост и търпение на човека, спасил му живота, както и на кучето, преживяло такъв кошмар :(
Виж още отзиви
Коментирай
loading...