Назад до Кучета

Санбернар и Японски хин - най - добри приятели

Когато кученцето от породата Японски хин, на име Лулу, се среща за пръв път СанбернараБлизард, то веднага възприема своя огромен нов приятел като родител, защото все още е било твърде малко, за да се грижи само за себе си. Собственика на кучетата Дейвид Мадзарела споделя:

"Когато Близард се излежаваше на земята, любимото място на Лулу беше да стои върху гърба му. С течение на времето това място стана много комфортно за Лулу и тя отказваше да слезе от гърба му, дори когато Близард се изправяше и започваше да се движи."

Малкото кученце не представлява никаква тежест за огромния Санбернар, тъй като разликата в килограмите им е колосална. Лулу тежи около килограм, докато Близард е над 60 килограма. Хинчето така свикнало да стои на гърба на великана, че буквално го "яздела" почти през целия ден.

"Когато разхождам кучетата си на обществени места и Лулу е на гърба на Близард обикновено има много хора, които се спират, за да ги снимат." - казва още собственика на кучетата Мадзарела - "Близард е много спокойно и лежерно куче, той е толерантен към всичко. Може да се каже, че Лулу командва парада, а Близард е леко безгръбначен. Близард е много мило куче и нито веднъж не ми е ръмжал.

Толкова е спокоен и толерантен, че мога с уста да взема пилешка кост от неговата уста. Докато Лулу е точно обратното. Тя винаги иска да налага своята воля и напълно се е наложила над Близард."

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...