Назад до По света

Родиха се уникални кученца с окраска като на панда

Искало ли ви се е някога да си имате истинска панда за домашен любимец? Това, разбира се, е невъзможно, но в Китай се появиха на бял свят уникални малки кученца, които също могат да сбъднат мечтата ви.

Това е първи по рода си случай, особено интересен за любителите на панди. Тези очарователни пухкави създания се раждат в североизточен Китай, град Янченг, без никаква човешка намеса относно генетичен подбор.

Собствениците на кучетата - мечета обясняват, че тяхната майка е непородисто дворно куче, а баща им е порода пекинез.

Три от родените общо четири кученца удивително приличат на малки панди, а четвъртото е кафяво на цвят. Когато се раждат, козината им е пепелява, но по - късно придобива този характерен черно-бял вид.

Затова стопаните на кученцата не могат да кажат със сигурност дали цветът им ще остане такъв какъвто е или след време отново ще се промени.

Те категорично отричат появилите се предположения, че собственоръчно са боядисали кутретата, като казват, че не биха искали да им навредят по никакъв начин.

Относно продаването на кученцата - панди, собствениците вече имат няколко предложения за закупуването им, но твърдо заявяват, че няма да бързат да ги продават, тъй като все още са твърде малки.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...